Voor welke editie kies jij?

"Ik kwam, zag & werd misbruikt" is verkrijgbaar in hardcover editie. In de hardcover editie is een extra verhaal van Tetje en twee extra columns van gastauteur Esther van Wageningen opgenomen.

De standaard editie van "Ik kwam, zag & werd misbruikt" is verkrijgbaar als e-book en paperback. In de standaard editie zijn 10 verhalen van Tetje en twee columns van gastauteur Esther van Wageningen opgenomen.


Over het boek

Tetje werd in haar jeugd mishandeld, misbruikt en seksueel uitgebuit. Het geweld hield jaren aan. Ze overleefde dit en beschrijft in "Ik kwam, zag & werd misbruikt" het geweld in haar tienerjaren, maar schrijft ook over haar leven daarna. Tetje werd uitbehandeld verklaard binnen de GGZ. In de Brein Regie Methode vond ze herstel en daardoor ook weer levensgeluk. Tetje deelt haar ervaringen en draagt zo bij aan het doorbreken van de cirkel van geweld.

Herstellen is doorgaans een verdrietig en pijnlijk proces. De trauma's die in het lijf en het hoofd van slachtoffers opgeslagen liggen leveren belemmeringen op in het leven. Dit boek is een must-read voor iedereen die te maken heeft met geweld en/of trauma. Of je nu hulpverlener, familielid, vriend of collega bent, dit aangrijpende boek laat je niet meer los.

Over de gastauteur van "Ik kwam, zag & werd misbruikt"

Esther van Wageningen is eigenaar van Rheset. Zij werkt met de Brein Regie Methode en is stressfysioloog. In het boek heeft Esther slechts twee columns (en in de hardcover editie vier columns) nodig om de essentie van de methode toe te lichten en weet haarscherp uit te leggen waarom iedereen belemmeringen in het dagelijkse leven tegen kan komen. Ook Esther ondervond de kracht van de Brein Regie Methode. Los van waar je vandaan komt of wat je hebt meegemaakt, de methode is geschikt voor iedereen die af wil rekenen met spanning, angst, trauma, stress of druk.

"The purpose of our lives is to be happy" - Dalai Lama